DAP Bio Mentor
Dierenarstenpraktijk Bio Mentor DAP
        Bio Mentor
Weerstand DAP Bio
         Mentor
Mondholte
Voeding Gewricht
Entingen Suikerziekte
Parasieten Overgewicht
Zelf eten maken
Nier
Diarree Hart
Verstopping Schijnzwanger
Braken Epilepsie
Huid Tumoren
Oog en Oor Lever
Holistische Geneeskunde voor honden

Vaak zien wij bij onze patiŽnten een trieste ziektehistorie, met een behandeling die alleen maar uit symptoombestrijding heeft bestaan. Onze ervaring als holistisch dierenarts is, dat zogenaamde chronische en onoplosbare problemen totaal te genezen zijn, door de oorspronkelijke oorzaak van de aandoening diep bij de wortel aan te pakken. Zoals honden met eczeem, dat telkens weer terug komt en katten met blaasgruis, die levenslang diŽten moeten houden. Deze aandoeningen lenen zich heel goed voor een natuurlijke benadering.
Soms vergeet men goed naar het dier zelf te kijken en wordt uw dier bekeken als een lijstje met laboratorium uitslagen. Er moet echter ook naar het dier zelf gekeken worden, waarbij de kwaliteit van leven centraal staat.

Ziekten voorkomen is nůg belangrijker. Met adviezen over natuurlijke verzorging, kunnen we gezamenlijk een gezonde toekomst voor uw huisdier uitstippelen. Hierbij past ook een vaccinatie advies, waarbij kritisch wordt bekeken welke entingen echt nodig zijn.

Hetzelfde geldt voor routinematige wormbestrijding, die vaak overbodig is. Beter is het om eerst te onderzoeken of uw huisdier wel wormen heeft en dan eventueel te behandelen.

Een belangrijk punt is, dat u als eigenaar meedenkt en meewerkt, want u kent uw huisdier het beste.

Wij zijn zeker geen alternatieve praktijk. Want wij zijn ons ervan bewust dat niet alle problemen op een natuurlijke manier opgelost kunnen worden. Soms is de inzet van antibiotica en andere moderne geneesmiddelen noodzakelijk om in te grijpen bij levensbedreigende situaties.

Het is ons doel om uw huisdier weer in staat te stellen om zichzelf te genezen met behulp van een stappen plan, aangepast aan uw situatie. We kijken naar het geheel en willen zoeken naar de beste mogelijkheden voor uw huisdier.

Daarom noemen wij ons holistisch.
Back to HP Dierenartsenpraktijk Bio Mentor
Broekhem 65 6301HE Valkenburg
tel+31-43-6011418 info@biomentor.org

Contact